Jobbe hos oss

Nestleder søkes til vårt klatresenter

Redpoint Klatresenter og Fredrikstad Klatreklubb søker etter engasjert og ansvarsfull medarbeider.

80-100 % stilling, dag, kveld og noe helg.

Vår kundegruppe ved klatresenteret er i sterk vekst. Vi søker etter en ny medarbeider som vil samarbeide tett med daglig leder og delta i alle de daglige oppgavene ved klatresenteret.

Det vil være oppgaver som å organisere og utføre den daglige drift, holde kurs og grupper inne og ute og være i dialog med skoler, foreninger og andre kundegrupper. Du forventes å håndtere det daglige ansvaret når daglig leder ikke er til stede.

Redpoint klatresenter er i en utbyggingsprosess og kommer til å øke sine arealer kraftig. Vi ønsker at du vil påta deg noe ansvar i utbyggingsperioden.
Aktuelle ansvarsområder er feks sponsoransvarlig, byggeleder eller andre forefallende oppgaver.
Det vil være store muligheter for utvikling av og i stillingen.

Vi ser etter en person som er opptatt av mennesker og har gode verdier og holdninger. Det forventes at du har erfaring med klatring. Det er en fordel men ikke noe krav at du har erfaring med instruering og arbeid ved klatresenter. Ferdigheter innen organisering/pc-arbeid er også en fordel. Det samme gjelder pedagogisk bakgrunn eller arbeid med barn. Personlige egenskaper vil likevel være det aller viktigste.

Redpoint Klatresenter eies og drives av Fredrikstad Klatreklubb. Det er det eneste klatresenteret i Fredrikstad og det største i Østfold. Etter planen skal klatresenteret utvides i 2022. Vi holder til i et område med mye uteklatring og kort vei til klatreområdene i Bohuslän. Det utvikles stadig nye ruter, buldere og felt i området.

Stillingsprosent: 80-100%. Lønn etter avtale. Tiltredelse snarest.
Arbeidstider: dagtid, kveldstid, noe helg.
Søknadsfrist: snarest. senest 15. august.
Hvis behov vil frist forlenges.


Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder Thomas Magnus Kristiansen på post@fredrikstadklatreklubb.org eller 984 77 634.

Søknad og CV sendes: post@fredrikstadklatreklubb.org